Toont alle 6 resultaten

Wandklokken

De uitgebreide collectie moderne & Industriële wandklokken biedt keuze uit vele honderden modellen. De altijd begeleidende beweging van de slinger van antieke klokken is een perfect accessoire voor onze woning in klassieke stijl. Maar klokken zijn van fundamenteel belang om ons te herinneren aan het verstrijken van de tijd en de kans die elke minuut vertegenwoordigt.

Originele klokken of klassieke klokken, evenals een grootvaderklok, kunnen een inrichting meer cachet geven door er luxe aan toe te voegen en een uitstraling die we als meer bohémien kunnen omschrijven. Het is een praktisch accessoire dat we overal in huis kunnen hebben, keukenklokken om de kooktijden te controleren, tafelklokken om op uw nachtkastje te zetten of wandklokken om in uw woonkamer te hangen en altijd op tijd te zijn.

Vergeet niet dat u in de online decoratiewinkel van maxmeubel het nieuwste op het gebied van online decoratie, online meubelen, verlichting, accessoires en textiel tegen de beste prijs kunt kopen in Vintage, Retro, Scandinavische, Industriële, Rustieke en Provençaalse stijlen met een garantie van 2 jaar.

Maxmeubel heeft de juiste klok voor u.

Geef elke kamer in uw huis een uniek en gedistingeerd tintje met de wandklokken van Maxmeubel, want het zijn decoratieve stukken die persoonlijkheid geven.

U hebt altijd al op tijd willen zijn voor al uw vergaderingen, en met deze klokken weet u precies hoe laat uw favoriete programma begint. Zelfs de muur zal vrolijker en levendiger worden met een van deze klokken die u kunt combineren met de rest van de decoratie.

Wij hebben een klok voor elke kamer in huis, kies de perfecte klok voor uw keuken, of de klok die direct naar het kantoor of de studeerkamer gaat, maar als u dat liever heeft kunt u een van onze elegante wandklokken in uw woonkamer of eetkamer plaatsen en als u een van diegenen bent die altijd met het water in de nek gaat zal u er zeker ook een nodig hebben voor de badkamer of uw slaapkamer.

De wandklokken zijn perfect om de decoratie van uw huis af te maken, kies het model dat u mooi vindt!

Decoreer en herinricht uw huis met alle mogelijkheden die u in Maxmeubel vindt, en geef uw huis die persoonlijke touch waar u naar op zoek was.

Bovendien, in Maxmeubel zendingen zijn gratis vanaf 29 € en u kunt het thuis ontvangen in 24-48 uur, beslis nu en krijg een van deze unieke en verschillende klokken!

Wij tonen u andere mogelijkheden om uw huis te versieren:

Originele klokken vind u bij maxmeubel.

In onze catalogus vindt u functionele en praktische klokken, zowel klokken als vliegtuig of als motor modellen. Ideaal om te plaatsen in kamers zoals woonkamer, slaapkamer, kantoor … van verschillende afmetingen, ontwerpen en materialen, en als je ze combineert met andere decoratieve producten uit onze catalogus, zoals wandrekken of vazen design, zult u een unieke sfeer te creëren in al uw kamers.

Ontdek onze selectie decoratieve wand- en tafelklokken en kies het model dat het beste past bij de stijl van de kamers in uw huis.

Aanbieding!

Wandklokken

Wandklok Alex

21.50
Aanbieding!

Wandklokken

Wandklok Arabic

42.50
64.95
Aanbieding!

ACCESSOIRES

Radarklok Carmen

119.95
Aanbieding!

ACCESSOIRES

Radarklok Leonore

119.95
Aanbieding!
129.95