Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

TV MEUBELS bij maxmeubel

TV meubels of ook wel audio meubel.
Een TV meubel kan dienen als tafel, als kast, als entertainment centrum of als entertainment standaard waarvan het hoofddoel is uw TV een plaats te geven om rechtop te blijven staan. Of natuurlijk er boven hangen. De meeste TV-standaards zijn zo gebouwd dat ze precies op de juiste hoogte staan om comfortabel TV te kijken. Deze stands komen ook meestal met bergruimte, zodat u een plek om uw dvd’s, muziek, of het bekijken van apparaten die een plek om te verblijven in de buurt van de TV nodig kunnen hebben te houden. Bovendien, televisies zijn over het algemeen de pronkstukken van de woonkamer, in veel gevallen, TV Stands worden ook gebruikt om te helpen versieren van de woonkamer ruimte.

Voordelen van een tv-meubel

Ook al zijn hangende televisies aan de wand op dit moment populair, het hebben van een tv-meubel heeft veel voordelen. Het voordeel van een open meubel is dat je makkelijker je mediabox, blu-ray speler of Playstation erin kan zetten en ook nog kan gebruiken. Het meubel kun je verder opleuken door er verschillende woonaccessoires, zoals foto’s of andere persoonlijke items op te zetten. Is het voor jou belangrijk dat jij je gehele dvd-collectie erin kwijt kan? Dan past een dicht tv-meubel met veel opbergruimte beter bij jou. Bovenop heb je ruimte over voor je bluetooth speaker of soundbar.

Trendy TV Meubels

Een TV meubel moet natuurlijk de televisie kunnen dragen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een TV meubel te kopen waar je spulletjes in kunt opbergen. Achter gesloten deurtjes bijvoorbeeld. Of plaats je home cinema set juist in het zicht, in een open TV meubel.

Kopen van een tv-meubel

Waar moet je op letten bij het kopen van een tv-meubel? Als eerste is het belangrijk dat het meubel op voldoende afstand van de bank staat. Houd 10 cm voor iedere inch van je tv aan en je zit goed. Ook moet het meubel niet te hoog zijn. In ruststand kijken je ogen altijd lichtjes naar beneden. Een te hoog tv-meubel zal dus vermoeiend voor je ogen zijn en je kunt daar op ten duur last van krijgen. Let dus op of je voor een industrieel of klassieke  tv meubel  wil gaan, of bijvoorbeeld voor een hangend tv-meubel.

Tv meubels in alle maten en soorten

TV-tafels zijn er in alle soorten en maten. En je kunt ze voor elke kamer krijgen, of het nu een tv meubel voor de slaapkamer of je woonkamer is. Of het nu net groot genoeg is om je tv te houden of een enorm entertainmentsysteem dat de hele muur in beslag neemt, elk heeft een doel. Niet alleen is grootte een factor met televisie staat en entertainment stands, maar zo is stijl!

Ideale meubel voor iedere TV

Strak vormgegeven design TV-kasten, met open, halfopen of gesloten front, en veel extra bergruimte, bij maxmeubel vind je altijd het TV-meubel dat het beste past bij jouw persoonlijke stijl en wensen. Een TV-meubel moet niet alleen een standard zijn in de woonkamer zijn, maar ook praktische opbergmogelijkheden hebben.

De meeste van onze TV-meubels zijn op voorraad, hetgeen korte bezorgtijden garandeert. Je hebt recht op 30 dagen retour. Zelfs achteraf betalen is mogelijk!

TV MEUBELS

Tv-meubel Wayne

179.00
Aanbieding!
189.00

TV MEUBELS

Tv-meubel Elba

199.00
225.00

TV MEUBELS

Tv-meubel Berg

240.00
245.00

TV MEUBELS

Tv-meubel Hud

275.00

TV MEUBELS

Tv-meubel Clif

295.00
Aanbieding!
395.00
425.00
470.00
475.00