Thuiskantoor

Shop Alles voor je thuiskantoormeubels online bij maxmeubel. Ontdek alles voor je thuiskantoor

Bureaus

Bureaus

bekijken
Bureaustoelen

Bureaustoelen

bekijken
Bureau

Alle Kantoor artikelen

bekijken
Aanbieding!

BOEKENKASTEN

Wandrek Emery

Oorspronkelijke prijs was: 799.99€.Huidige prijs is: 399.00€.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: 1,019.99€.Huidige prijs is: 489.00€.
Aanbieding!

BOEKENKASTEN

Boekenkast Sophia

Oorspronkelijke prijs was: 270.27€.Huidige prijs is: 189.00€.
130.00

Hoe maak je een thuiskantoor.

We zien steeds meer kleine thuiskantoren opkomen, omdat de tijden zijn veranderd. Het hebben van een thuiswerkplek kan ons helpen om werk en gezin te combineren, en het bespaart tijd en geld op reizen. Het is een geweldige oplossing.

Vandaag presenteren we u enkele ideeën om een ideale werkruimte te creëren in uw eigen huis, met aandacht voor zowel de productiviteit tijdens het werk als de noodzakelijke scheiding na het einde van de werkdag.

Om een kantoor in te richten, moeten we eerst een vrij rigoureuze aanpak volgen, waarbij we de belangrijkste beslissingen nemen en vervolgens het resultaat van ons werk, ons comfort en onze produktiviteit markeren.

Wat betreft de beslissingen die we moeten nemen over ons kantoor aan huis moeten we beoordelen waar het te plaatsen, welke positie is beter of slechter, welk bureau om te werken is meer geschikt en welke andere meubels we nodig hebben op basis van onze activiteit naast vele andere dingen die we later zullen zien.
Wij mogen nooit vergeten dat wij de stap moeten zetten om werk met gezin en privé-leven te combineren en dat vereist de nodige sereniteit, verantwoordelijkheid en meditatie.

Ongeacht de beschikbare ruimte in uw huis, zult u snel ontdekken dat er talloze opties zijn om uw werkplek in te richten. Zelfs in de meest onverwachte hoeken kunt u een bureau plaatsen en een prachtig kantoor creëren.

Waar een kantoor aan huis te plaatsen

Het vinden van de juiste plek voor het bureau en ander meubilair in ons mini-kantoor kan soms een simpele vraag lijken. Echter, in de meeste gevallen hangt de locatie af van de beschikbare ruimte in ons huis, niet alleen van onze voorkeuren.

We zouden allemaal graag een lege en onafhankelijke ruimte hebben om ons kantoor in te richten, maar dat is niet gebruikelijk in de huizen en gezinnen van vandaag en daarom zullen we de best mogelijke voorwaarden voor de plaatsing van ons thuiskantoor binnen onze mogelijkheden op een rijtje zetten.

Hoewel we indien nodig elke plaats in huis kunnen nemen, is het ideaal de plaats te vinden waar we meer rust hebben en minder last van afleiding.

We moeten overwegen dat ons bureau zich in de nabijheid van zowel stopcontacten als een internetverbinding moet bevinden. Hoewel deze twee uitdagingen kunnen worden opgelost met behulp van extenders, die de stroom en internet naar ons thuiswerkplek brengen.

Natuurlijk licht voor uw thuiskantoor

Verlichting zal een van de belangrijke factoren zijn bij het bepalen van de inrichting van een klein kantoor aan huis, omdat het een zeer directe invloed heeft op onze stemming, productiviteit en meer of minder vermoeidheid.

Hoewel we een lamp op ons bureau zullen houden, is het belangrijk te proberen het bureau naast een raam te plaatsen, zodat we kunnen profiteren van zoveel mogelijk natuurlijk licht, dat zo heilzaam is vanuit psychologisch oogpunt, als vanuit het oogpunt van het besparen op kunstlicht.

Maar we moeten rekening houden met de mogelijke afleiding van ons werk die kan worden veroorzaakt door een heel mooi uitzicht of veel leven en activiteit buiten die elk moment onze aandacht trekken.
Daarom zou het een goed idee zijn gordijnen te plaatsen die al het licht binnenlaten, maar ons kantoor aan huis visueel isoleren van mogelijke afleidingen van buitenaf en die we van tijd tot tijd kunnen gebruiken om een kleine pauze te nemen.

Het is dus duidelijk, waar ik het bureau van mijn mini thuiskantoor moet plaatsen. Op de rustigste plaats en indien mogelijk naast een raam dat ons zo veel mogelijk uren van natuurlijk licht voorziet, waarmee de eerste vraag over het maken van een eigen kantoor is beantwoord.

Hoewel het belangrijk is om natuurlijk licht te benutten om vermoeidheid van de ogen te verminderen en de productiviteit en het comfort te verbeteren, is dit niet altijd haalbaar, afhankelijk van het tijdstip van de dag waarop we aan het werk gaan. Daarom is het noodzakelijk om een bureaulamp te hebben die voldoende licht biedt voor onze taken en strategisch geplaatst moet worden om schaduwen te vermijden die het zicht kunnen belemmeren.

Meubels voor thuiskantoor

Thuis een kantoor inrichten biedt talloze mogelijkheden voor het creëren van een functionele werkruimte. Hoewel we vaak geneigd zijn om ons huis te vullen met prachtige en ruime meubels, is het uiteindelijke ontwerp afhankelijk van de beschikbare ruimte.

Er zijn echter een aantal basismeubelen om thuis een praktische en veelzijdige werkplek te creëren, hoewel we de afmetingen van deze meubelen en accessoires moeten aanpassen aan de beschikbare ruimte en dat zijn de volgende.

Ons mini-thuiskantoor heeft overduidelijk behoefte aan een werktafel van geschikte afmetingen om comfort te garanderen. Deze tafel zou ongeveer 75 cm hoog moeten zijn, zodat uw armen tijdens lange werkdagen comfortabel kunnen rusten. Aangezien het werk voornamelijk achter een computer zal plaatsvinden, moeten zowel de breedte als de diepte van de tafel worden afgestemd op de beschikbare ruimte.

Of we nu wel of geen legplanken hebben op ons mini-bureautje, en als er genoeg ruimte is, is het handig om een boekenplank of boekenkast te hebben met meerdere verstelbare planken. Zo kunnen we ordners, mappen, catalogi en al het papierwerk dat bij onze activiteit hoort netjes organiseren en een geordende werkomgeving behouden.

Voorzitter. Wij brengen vele uren zittend voor onze computer aan de werktafel door en om dit comfortabel te kunnen volhouden en onze werkprestaties er niet onder te lijden, moeten wij een comfortabele stoel hebben die de uren veel draaglijker maakt, aangezien het ongemak en de lichamelijke vermoeidheid van invloed zijn op de psychologische vermoeidheid en dit op ons vermogen om op volle capaciteit te werken.

Thuiskantoor welke kleuren!

Hoe klein het hoekje ook is waar we besluiten onze werkplek thuis te zetten, we moeten speciale aandacht besteden aan de kleuren van zowel de muren als het meubilair om een rustige en ontspannen omgeving te creëren die het werk bevordert.

Omdat het een kleine ruimte is en we vooral rust in het interieur nodig hebben om onze taken uit te voeren, is het het meest geschikt om te kiezen voor lichte kleuren in pasteltinten of iets dergelijks om ons kantoor aan huis een halo van rust en kalmte te geven die uitnodigt tot werken en verbeelding, en een klein decoratief element met een sterkere en krachtigere kleur kan toevoegen om een vleugje vreugde te geven.

De keuze van kantoormeubelen in lichte kleuren of pasteltinten geeft een gevoel van meer ruimte en helderheid, het bereidt ons psychologisch voor op rust en naarmate we ons comfortabeler voelen zullen we onze activiteiten met meer optimisme en enthousiasme ontplooien.

Dus nu ben je meer dan klaar om die werkruimte thuis te creëren. Maar als u advies nodig heeft bij het kiezen van uw beste ruimte, kleuren of meubels aarzel dan niet om ons te mailen op info@maxmeubel.nl onze experts u graag zullen begeleiden in het proces van het leven geven aan uw nieuwe thuiskantoor.

thuiskantoor unit, thuiskantoor buiten, thuiskantoor tuin, thuiskantoor container, thuiskantoor bureau