Tafels woonkamer

Een sidetables of salontafel is onmisbaar in elk huis bekijk ons assortiment tafels online bij maxmeubel. 

tafels woonkamer

Alle salontafels

bekijken
Industriele salontafels

Industriele salontafels

bekijken
bijzettafels

Bijzettafels

bekijken
Sidetables

Sidetables

bekijken
Aanbieding!

SALONTAFELS

Salontafel Britt

249.00
Aanbieding!
399.00
Aanbieding!

SALONTAFELS

Salontafel Rome

498.00
130.00
249.00

SALONTAFELS

Salontafel Eva

399.00

SALONTAFELS

Salontafelset Enzo

210.00
395.00

SALONTAFELS

Salontafel Raw

345.00

SALONTAFELS

Salontafel Vienna

175.00
Aanbieding!

SALONTAFELS

Salontafel Lisa

223.49
Aanbieding!
156.89
Aanbieding!
445.00
Aanbieding!
339.00
Aanbieding!

SALONTAFELS

GANDER salontafel

419.00
Aanbieding!

SALONTAFELS

Salontafel ADENA

209.00
Aanbieding!

SALONTAFELS

Salontafel VALLEY

119.00
Aanbieding!

SALONTAFELS

Salontafel Safiya

564.99
Aanbieding!
404.99

Tafels woonkamer bestel je makkelijk online bij maxmeubel.

Woonkamertafels in vele stijlen en voor elk budget.
Daartoe behoort bijvoorbeeld een in hoogte verstelbare salontafel, die optimaal met elke bank kan worden gecombineerd. De bijzettafel biedt ook bijzondere voordelen door een hoge flexibiliteit en een geringe benodigde ruimte. Er is dus een geschikte plaats voor in elke huiskamer.

Nieuwe stijl in de woonkamer
Als u denkt aan een kleine verandering in uw woonkamer, is een nieuwe tafel een goed idee. In onze online meubelwinkel vindt u individuele salontafels in creatieve designs:

Verschillende stijlen

Van de moderne look tot de koloniale stijl, van de massief houten tafel tot de bloementafel, u vindt vele modellen voor elke inrichtingsstijl. Nachtkastjes bieden voldoende ruimte voor familiefoto’s en stijlvolle accessoires. Een functionele secretaire is een echte blikvanger in elke woonkamer en kan bovendien op vele manieren worden gebruikt.

Het kan worden gebruikt om de dagelijkse post en kleine schrijftaken direct af te handelen. Bartafels, vaak van massief hout, worden gebruikt als blikvangers in het woongedeelte. Ze zijn ook geschikt als moderne ruimteverdelers voor uw woonruimte.

Salontafels en bijzettafels voor elke woonkamer.

FAQ over het onderwerp salontafels
Hier beantwoorden wij graag de meest gestelde vragen over de salontafel en bijzettafels:

Wat is de beste manier om een salontafel te onderhouden?

Het onderhoud van uw salontafel hangt in de eerste plaats af van het materiaal waarvan de tafel is gemaakt. Houten tafels vereisen een ander onderhoud dan glazen tafels, bijvoorbeeld. Eén vuistregel geldt echter voor alle salontafels, ongeacht het materiaal: verwijder vuil onmiddellijk en laat er niets opdrogen, zodat randen en blijvende verkleuring geen kans krijgen.

Een bijzettafel of salontafel van geolied hout moet regelmatig opnieuw worden geolied om een zekere beschermlaag te creëren. Het zal ook lang zijn glanzende, fluweelachtige oppervlaktetextuur behouden. Glazen en metalen tafels kunnen regelmatig met een vochtige doek worden afgeveegd en vervolgens drooggewreven en gepolijst.

Welke Bijzettafel of salontafel past bij mijn interieurstijl?

Een tafel in de woonkamer kan een perfect harmonische aanvulling zijn op de rest van de inrichting, maar heeft ook de competentie om te fungeren als een stijlvol individueel meubelstuk met een geheel ander karakter dan het bestaande woonkamerlandschap – als een blikvanger, zogezegd.

Alvorens tot aankoop over te gaan, is het echter belangrijk om duidelijk te maken aan welke eisen uw salontafel of bijzettafel in het dagelijks leven moet voldoen: Hoe groot moet het zijn en hoe hoog? Is een hoekige, ronde of ovale vorm voordelig? Welk materiaal is goed en ongecompliceerd voor u en voor uw levensomstandigheden? 

Welke hoogte moet een salontafel hebben?

De hoogte van de salontafel moet afhankelijk zijn van de hoogte van het bankstel. De tafel in de woonkamer moet ongeveer even hoog zijn als de bank, liever iets lager dan hoger. Dit is geen eettafel, maar een tafel in de woonkamer dient vaak als opbergruimte voor drankjes, hapjes of versieringen. Dit alles ziet er gezelliger en stijlvoller uit als de tafel niet hoger is dan de zitplaatsen. Voor salontafels zijn hoogtes tussen 35 en 50 cm gebruikelijk.

Welke variaties van salontafels zijn er?

Woonkamertafels zijn verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. De volgende opties zijn beschikbaar en moeten worden besproken en overwogen alvorens tot aankoop over te gaan:

  • Hoogte
  • Maat
  • Materiaal
  • Vorm

Welke vorm moet worden gekozen voor de salontafel?

In principe is toegestaan wat u wilt als het gaat om de vorm van de woonkamertafel. Rond, vierkant, ovaal of driehoekig – er zijn huiskamertafels in allerlei vormen.

De meest populaire vormen zijn ronde en vierkante salontafels. Ronde tafels – vaak in groepjes van twee of drie – zien er strak en zacht uit en bieden meer beenruimte op de bank. Vierkante vormen worden beschouwd als klassiekers en bieden vaak meer opbergruimte dan ronde tafels. Een vierkante woonkamertafel staat bijzonder goed bij twee banken tegenover elkaar of bij grotere woonkamerlandschappen.

Welke huiskamertafels zijn geschikt voor gezinnen met kinderen?

Met een kindvriendelijke inrichting voorkomt u onnodige stress en gedoe – daar moet u ook rekening mee houden bij het kiezen van de juiste woonkamertafel. Een tafel in de woonkamer is vaak een gevaarlijke zone voor kinderen. Als ze ravotten en rennen, zit de hoek van de tafel vaak in de weg. Een “randbeschermer” kan hier helpen! 

Wat het oppervlak betreft, is een glazen tafel, waarop elke vinger zijn sporen nalaat, nogal onderhoudsgevoelig zolang er kleine kinderen in het huishouden zijn. Andere oppervlakken zoals hout, metaal of keramiek zijn minder moeilijk te onderhouden en schoon te maken.

Welke woontafels zijn er bij Maxmeubel?

In de onlineshop van Maxmeubel vindt u een ruime keuze aan salontafels en bijzettafels. Het assortiment omvat zowel instapprijzen als stijgingen tot hoogwaardige, solide salontafels van gerenommeerde meubelfabrikanten, zoals Cozyhouse, Hannah home of House off woods.

Waarom zou u een woonkamertafel bij Maxmeubel bestellen?

In de onlineshop van maxmeubel vindt u een ruim, divers en trendy assortiment woontafels. Wij dekken alle woonstijlen met onze selectie en hebben verschillende suggesties van salontafels en bijzettafels voor elke smaak. Bovendien kunt u uw salontafel in de onlineshop van Maxmeubel voordelig en zonder verzendkosten vanuit uw eigen stoel kopen.

woonkamer tafel ovaal, woonkamer tafel ikea, tafel woonkamer kwantum, tafels voor de woonkamer, salontafel of bijzettafel bij, goossens salontafel.

 

Tafels woonkamer
Tafels woonkamer