Tafelblad Utrecht 300×120 cm

999.95

Tafelblad Utrecht 300×120 cm  Eiken | Behandeld Monocoat OAK 2K

Artikelnummer: 22084 Categorie:

Tafelblad Utrecht 300×120 cm | Eiken | Behandeld Monocoat OAK 2K

Tafelblad Utrecht 300×120 cm is een stijlvolle tafel welke volledig vervaardigd is uit A-kwaliteit massief eikenhout. Deze tafel past met zijn fraaie design in zowel een klassiek als modern interieur!
Iedere tafel is uniek in zijn soort. Dit betekent dat ieder blad zijn eigen karakter en uitstraling heeft waarmee dit af kan wijken van de afbeelding.

Alle tafels worden door Jesse van de Sande interieurs zelf op maat gemaakt. Hierdoor kunnen wij aan vrijwel iedere wens voldoen. Wanneer u graag een persoonlijke aanpassingen touch wilt geven aan de eetkamertafel, kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen via onderstaande contactformulier of via onze contact pagina.

Webshop meubelen worden gedemonteerd geleverd met montage toebehoren en duidelijke instructie voor de montage van de houten eetkamertafel. Hierdoor kunt u de tafel makkelijk zelf in elkaar zetten, zonder enige ervaring te hebben in het monteren van tafels of andere meubels.

Deze houten Tafelblad Utrecht 300×120 cm is perfect als tafel voor in de keuken. Wanneer u deze boomstamtafel bij maxmeubel koopt weet u zeker dat u een tafel koopt van kwalitatief materiaal dat duurzaam is en dus lang meegaat. Het design van de boomstamtafel is door Jesse van de Sande interieurs gedaan, net als de realisatie en montage van de tafel. Daarom kunnen wij de boomstamtafel ook op maat maken, waardoor wij ook uw wensen kunnen vervullen.

Op zoek naar een andere tafel? Grote kans dat een van onze andere tafels u wel bevalt! Bekijk onze andere boomstamtafels in de webshop!

Let op: betreft alleen het blad! Poot eventueel los bij te bestellen.

Tafelblad is behandeld met Monocoat Oak 2K, en heeft enkele weken bij een klant van ons dienst gedaan. Omdat de tafel toch te klein bleek wordt het blad nu tegen extra scherpe prijs aangeboden.

20190808 123533aa scaled