Welke sofastijl voor 2021 hier de beste tips voor u.

sofastijl

Welke Sofastijl is het beste voor u?

Er is geen tekort aan bankstijlen, en welk ontwerp u selecteert voor uw huis zal uw persoonlijkheid weerspiegelen. Het is zover, er komt een gloednieuwe bank! De speurtocht naar de bank die perfect bij je past is begonnen. De sofa of hoekbanken is één van de belangrijkste zitmeubelen in de leefruimte. Vandaar dat het van belang is om alle mogelijkheden onder de loep te nemen.

No worries, in deze blogserie doorlopen we het gehele proces, van a tot z. In onze vorige blog hebben we de voorbereiding besproken bij het uitzoeken van de perfecte bank, zoals de loopruimte, woonkamer oppervlakte en moodboards. Nu is het tijd om de bank onder de loep te nemen. Welke hoekbanken of sofastijl past perfect bij jou?

Of u nu een high-end look wilt creëren voor een formele woonkamer met een cabrioletsofa. Of een overvloed aan zitplaatsen wilt toevoegen voor casual avonden met een sectionele, interesse wilt toevoegen met een klassiek Chesterfield-design of wilt genieten van de verfijnde elegantie van een Lawson of een modern stuk uit het midden van de eeuw, u vindt de bank die u wilt.

Hoge sofastijl

De hierboven afgebeelde hoge stijl cabrioletsofa staat bekend om zijn sierlijke lijnen die zich helemaal rond buigen. Klassieke versies bieden korte, zichtbare poten en prachtige houtdetails. Een cabrioletsofa is ideaal voor mensen die een formele uitstraling voor hun woonkamer willen creëren.

The Casual sofastijl

Sectionals zijn een prachtige optie voor de ongedwongen levensstijl van vandaag. Modulaire stukken kunnen in elkaar worden gezet om aan uw behoeften en uw ruimte te voldoen. Plaats een eigentijdse sectionaal in de woonkamer, entertainmentruimte of thuisbioscoop. Voor het ultieme comfort kiest u een sectionaal met de beweging om achterover te leunen en de benen op te tillen.

Het traditionele Chesterfield

De bruine lederen stof, de diepe tufting en de nagelkopversiering zijn de kenmerken van de Chesterfield-bank. Deze stijl is drie eeuwen geleden ontstaan in de Londense gentleman’s clubs en is vandaag de dag nog steeds populair. Moderne Chesterfields bieden een keuze aan stoffen en kleuren, en de nagelkopversiering is optioneel. Deze stijl past perfect bij een klassieke inrichting en kan een opvallend accentstuk zijn in een eigentijds huis.

sofastijl
Chesterfield

Moderne sofastijl

U kunt met een stijlvolle bank pronken met uw verfijning en waardering voor de strakke lijnen van het moderne design uit het midden van de eeuw. Gekenmerkt door taps toelopende, soms conische voeten, vloeiende hoeken en een neutrale bekleding, staan moderne banken uit het midden van de eeuw symbool voor een fraai design.

De stijl is geïnspireerd op Deense moderne meubels uit de naoorlogse periode van de jaren vijftig. Halverwege de eeuw geven moderne banken uw huis een iconisch ontwerp met een klassieke uitstraling.

Tijdloos sofastijl

Het gestoffeerde Lawson-bankontwerp werd rond de eeuwwisseling van de 20e eeuw voor de financier Thomas Lawson gemaakt en is sindsdien in stijl.

De heer Lawson wilde een bank met strakke lijnen en een eenvoudig silhouet, in tegenstelling tot de sierlijke Victoriaanse ontwerpen uit die tijd. De Lawson straalt tijdloze elegantie uit, perfect voor mensen die hun verfijnde goede smaak willen laten zien.

Vind een enorme selectie van mooie bankverzamelingen bij maxmeubel. Kortingsprijzen en wekelijkse promoties en verkoop.

Maxmeubel maak online winkelen leuk.

maxmeubel
sofastijl

Combineer naar hartelust

Dankzij de vele opties kun je zelf de bank naar wens personaliseren. Past de soos of hoekbank perfect in je woonkamer, maar dan met nagels en met andere rugkussens? Of zoek je een industriële bank in stoer leder? Het kan allemaal! Alle modellen hebben veelzijdige opties zodat jij de perfecte sofa, lounge- of hoekbank kunt samenstellen.

Weet je al precies welke Sofastijl in de woonkamer past? Dan ben je hier bij maxmeubel op het juiste adres. Bekijk gerust de gehele Sofastijl collectie online!