Salontafels en bijzettafels

Salontafels en bijzettafels zijn onmisbaar in elk huis bekijk ons assortiment tafels online bij maxmeubel. 

salontafels en bijzettafels

Alle salontafels

bekijken
Industriele salontafels

Industriele salontafels

bekijken
bijzettafels

Bijzettafels

bekijken
Sidetables

Sidetables

bekijken
Aanbieding!

SALONTAFELS

Salontafel Britt

Oorspronkelijke prijs was: 425.00€.Huidige prijs is: 249.00€.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: 600.00€.Huidige prijs is: 399.00€.
Aanbieding!

SALONTAFELS

Salontafel Rome

Oorspronkelijke prijs was: 713.00€.Huidige prijs is: 498.00€.
130.00
249.00

SALONTAFELS

Salontafel Eva

399.00

SALONTAFELS

Salontafelset Enzo

210.00
395.00

SALONTAFELS

Salontafel Raw

345.00

SALONTAFELS

Salontafel Vienna

175.00
Aanbieding!

SALONTAFELS

Salontafel Lisa

Oorspronkelijke prijs was: 304.40€.Huidige prijs is: 223.49€.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: 203.96€.Huidige prijs is: 156.89€.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: 640.00€.Huidige prijs is: 445.00€.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: 429.00€.Huidige prijs is: 339.00€.
Aanbieding!

SALONTAFELS

GANDER salontafel

Oorspronkelijke prijs was: 539.00€.Huidige prijs is: 419.00€.
Aanbieding!

SALONTAFELS

Salontafel ADENA

Oorspronkelijke prijs was: 269.00€.Huidige prijs is: 209.00€.
Aanbieding!

SALONTAFELS

Salontafel VALLEY

Oorspronkelijke prijs was: 149.00€.Huidige prijs is: 119.00€.
Aanbieding!

SALONTAFELS

Salontafel Safiya

Oorspronkelijke prijs was: 954.00€.Huidige prijs is: 564.99€.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: 599.00€.Huidige prijs is: 404.99€.

Bij maxmeubel kun je gemakkelijk online salontafels en bijzettafels bestellen voor je woonkamer.

Een ruime keuze aan salontafels en bijzettafels, geschikt voor verschillende stijlen en budgets. Zo omvat het assortiment bijvoorbeeld een salontafel met verstelbare hoogte, perfect te combineren met elke bank. Daarnaast biedt de bijzettafel ook unieke voordelen dankzij de grote flexibiliteit en minimale ruimtebehoefte. Er is dus altijd wel een geschikte plek voor te vinden in elke huiskamer.

Verschillende stijlen

U kunt kiezen uit verschillende inrichtingsstijlen, zoals modern of koloniaal, en diverse tafelmodellen zoals massief houten tafels en bloementafels. Nachtkastjes bieden voldoende ruimte voor familiefoto’s en stijlvolle accessoires, terwijl een functionele secretaire een opvallend element kan zijn in elke woonkamer en op verschillende manieren gebruikt kan worden.

Voor elke woonkamer zijn er salontafels en bijzettafels beschikbaar.

Welke Bijzettafel of salontafel past bij mijn interieurstijl?

Een tafel in de woonkamer kan naadloos aansluiten bij de rest van de inrichting, maar kan ook dienen als een elegant en uniek meubelstuk met een compleet andere uitstraling dan de rest van de woonkamer – als een opvallend element, zogezegd.

Voordat u tot aankoop overgaat, is het echter essentieel om te specificeren aan welke vereisten uw salontafel of bijzettafel moet voldoen in uw dagelijkse leven: Wat is de gewenste afmeting en hoogte? Welke vorm, hoekig, rond of ovaal, is voordelig? Welk materiaal is geschikt en praktisch gezien uw levensomstandigheden?

Hoe kan een salontafel of bijzettafel het beste verzorgd worden?

Het onderhoud van uw salontafel is afhankelijk van het materiaal waaruit de tafel bestaat. Verschillende materialen, zoals hout en glas, vereisen verschillende vormen van onderhoud. Er is echter één algemene regel die geldt voor alle salontafels, ongeacht het materiaal: verwijder vuil direct en voorkom dat het opdroogt om randen en blijvende verkleuring te voorkomen.

Om de bescherming van een bijzettafel of salontafel van geolied hout te behouden, is het belangrijk om regelmatig opnieuw olie aan te brengen. Hierdoor blijft het oppervlak glanzend en fluweelachtig. Glazen en metalen tafels kunnen eenvoudig worden gereinigd met een vochtige doek en daarna drooggewreven en gepolijst.

Wat zijn de verschillende soorten salontafels?

Woonkamertafels zijn verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. De volgende opties zijn beschikbaar en moeten worden besproken en overwogen alvorens tot aankoop over te gaan:

  • Hoogte
  • Maat
  • Materiaal
  • Vorm

Voor de salontafel moet een bepaalde vorm worden gekozen.

U heeft in principe volledige vrijheid om te kiezen welke vorm u wilt voor uw woonkamertafel. Of het nu rond, vierkant, ovaal of driehoekig is, er zijn diverse vormen beschikbaar voor huiskamertafels.

De meest courante varianten zijn ronde en vierkante salontafels. Ronde tafels, vaak gegroepeerd in paren of drietallen, geven een strakke en zachte uitstraling en bieden meer ruimte voor de benen op de bank. Vierkante vormen worden beschouwd als klassiekers en hebben doorgaans meer opbergruimte dan ronde tafels. Een vierkante woonkamertafel past bijzonder goed bij twee tegengestelde banken of bij grotere woonkameropstellingen.

Welke tafels zijn geschikt voor gezinnen met kinderen?

Bij het selecteren van de geschikte woonkamertafel is het belangrijk om rekening te houden met een kindvriendelijke inrichting. Kinderen kunnen zich namelijk vaak storen aan de hoeken van de tafel tijdens het rennen en spelen in de woonkamer. Om ongelukken te voorkomen, kan het gebruik van een randbeschermer uitkomst bieden.

Een glazen tafel is erg gevoelig voor vingerafdrukken en vereist daarom veel onderhoud, vooral als er kleine kinderen in huis zijn. Daarentegen zijn oppervlakken zoals hout, metaal en keramiek gemakkelijker te onderhouden en schoon te maken.

Welke soorten salontafels biedt Maxmeubel aan?

Bij Maxmeubel‘s onlineshop kunt u kiezen uit een breed scala aan salontafels en bijzettafels natuurlijk ook eettafel. Het assortiment varieert van betaalbare opties tot hoogwaardige, stevige salontafels van bekende meubelfabrikanten zoals Cozyhouse, Hannah home en House off woods.

salontafel woonkamer