Picknicktafel Beach Brown

329.95

Picknicktafel Beach Brown

Verkrijgbaar in div maten! en afwerking.

Artikelnummer: 20676 Categorieën: ,

Picknicktafel Beach Brown

Picknicktafel volledig vervaardigd uit A-kwaliteit vurenhout. Deze picknicktafel is erg aantrekkelijk geprijsd! Deze tafel past met zijn fraaie design daarom in iedere tuin!
Alle picknicktafels worden door Jesse van de Sande interieurs zelf gemaakt. Daardoor kunnen wij aan vrijwel iedere wens voldoen.

Let op: afmetingen bij meubelen van vurenhout kunnen iets afwijken van daadwerkelijk gekozen maten.

Webshop meubelen worden gedemonteerd geleverd met montage toebehoren en duidelijke instructie voor de montage van de houten picknicktafel. Daardoor kunt u de tafel makkelijk zelf in elkaar zetten, zonder enige ervaring te hebben in het monteren van picknicktafels of andere meubels.

Deze houten picknicktafel is perfect voor in de tuin. Wanneer u deze tafel bij maxmeubel koopt weet u zeker dat u een tuinmeubel koopt van kwalitatief materiaal dat duurzaam is en dus lang meegaat. Het design van de picknicktafel is door Jesse van de Sande interieurs gedaan, net als de realisatie en montage van de tafel. Verder kunnen wij de picknicktafel ook op maat maken, zodat wij ook uw wensen kunnen vervullen.

 

Bij picknicktafels v.a. 200cm krijgt u standaard 2 extra steunen om in het midden van de banken te bevestigen zodat deze niet veren.

Picknicktafel Beach Brown
Picknicktafel Beach Brown