Peertjes

Peertjes of wel gloeilampen werd het vroeger genoemd, tegen wording is alles led! LED-lampen hebben tal van voordelen, waarvan het belangrijkste voordeel is dat ze in alle opzichten veel efficiënter en milieuvriendelijker zijn: ze bevatten geen kwik, helpen ons te besparen op elektriciteitsrekeningen, geven geen warmte af en gaan ongeveer tien keer langer mee dan traditionele gloeilampen, die in onbruik raken en waarvan de productie momenteel verboden is.

LED-lampen bieden een veel grotere lichtintensiteit bij een veel lager energieverbruik. Bovendien vindt u bij efectoLED lampen van hoge kwaliteit voor alle soorten gebruik, zowel privé als professioneel, en tegen zeer betaalbare prijzen. Bekijk nu de catalogus van onze online winkel!

U kunt ook ons ruime assortiment LED-lampen raadplegen, perfect voor de installatie van uw nieuwe lampen.

Sfeerverlichting

Bij maxmeubel hebben we een breed scala aan sfeerverlichting die elke kamer omtovert. In onze webshop vindt u zowel gangbare als minder gangbare verlichtingsmogelijkheden, waaronder ons eigen merk bestaande uit XXL-lampen in vele verschillende en unieke vormen en kleuren.

Bovendien zetten wij ons altijd in om de beste service te bieden, zodat het kiezen en kopen van de perfecte verlichting voor uw thuissituatie een aangename ervaring wordt.

Voor elke ruimte hebben wij het juiste advies: woonkamerverlichting, eetkamerverlichting, keukenverlichting, slaapkamerverlichting en verlichting voor de kinderkamer.

sfeerverlichting slaapkamer
sfeerverlichting binnen
sfeerverlichting woonkamer
sfeerverlichting led
philips sfeerverlichting