Over ons

Over ons Maxmeubel.

Wat leuk dat je onze webshop bezoekt! Laat je ook verrassen door het originele en eigentijdse meubel assortiment van maxmeubel. 

Wij zijn een Nederlands bedrijf, gevestigd in Utrecht. Ons bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar, met een gestaag toenemende groei.
De nieuwste technologie, goed conceptwerk en een perfecte programmeringsuitvoering bieden u de online meubelaankoop van een heel bijzonder soort. Maxmeubel is enkel online bereikbaar met de service als of u in een winkel bent. Omdat wij enkel online werken kunnen we hele scherpe prijzen aanbieden. Wij vinden bij maxmeubel dat u in alle rust uw meubels dient uit te zoeken. 

home pagina

Moderne verkoop

Meubels verkopen is meer dan alleen een offerte opstellen en aan de klant en overhandigen. Naar onze mening betekent meubels verkopen een perfecte service voor en lang na. Wij zien onszelf als uw partner voor klantgerichte oplossingen, gekoppeld aan onze jarenlange ervaring. Bekijk ook onze maxmeubel woontips

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina’s is steeds de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina’s verantwoordelijk. De gelinkte pagina’s werden gecontroleerd op mogelijke wettelijke overtredingen op het ogenblik van het linken. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een overtreding van de wet. Indien wij kennis krijgen van inbreuken, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen. Maxmeubel houd zo veel mogelijk dit alles in de gaten.

Online meubelshop

Het begon allemaal in de jaren 90 met de traditionele meubelverkoop. Wij hebben altijd gewerkt met de toekomst in gedachten. Wij waren dus ook pioniers op het gebied van de internethandel met betrekking tot de verkoop van meubels. Door het nieuwe medium Internet werd voor ons een Europees verkoopplatform geopend, waardoor ons bedrijf dienovereenkomstig op de markt werd geplaatst.

Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en nieuwe trends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij maxmeubel online meubelshop vind je altijd de laatste trends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele materialen, kleuren en vooral nieuwe en slimme oplossingen passend bij jouw stijl. Voor jou droomhuis heb je bij maxmeubel een ruime keuze uit meubels. En je kunt jouw droomhuis zelf samenstellen.

over ons
over ons maxmeubel