Matrassen en toppers

Wil je een nieuw matras gaan kopen inclusief matrastopper of topdekmatras?

matrassen

Alle matrassen

Bekijken
pocketvering matrassen

Pocketvering matrassen

bekijken
latex matras 1

latex matras

bekijken
toppers

Toppers

bekijken
90.00
130.00
155.00

Matrassen

Matras Dalia

279.00

Matrassen

Matras Fantasia

230.00

Matrassen

Matras Boss

399.00
Aanbieding!

Matrassen

Matras Rosa

Oorspronkelijke prijs was: 459.00€.Huidige prijs is: 299.00€.
599.00

Maxmeubel biedt een breed assortiment aan matrassen en toppers.

Maxmeubel biedt een breed assortiment aan matrassen en toppers. Goed slapen begint bij een goed matras en als aanvulling een topper. Een goede nachtrust begint met een kwalitatief matras en kan worden verbeterd met een topper.

Bescherming van de hoogste kwaliteit

Een optimale nachtrust is essentieel om elke dag vol energie en vitaliteit te beginnen. Daarom is het belangrijk om de slaapkamer en de inrichting ervan zorgvuldig te plannen en te voorzien van hoogwaardige meubels en bed accessoires.

Overweeg zorgvuldig welke aankopen werkelijk zinvol voor u zijn. Matrassen zijn een belangrijk maar soms prijzig product. Ze vormen de basis van het bed en hebben invloed op de kwaliteit van uw slaap, zoals zachtheid, stevigheid, ademend vermogen tegen transpiratie, waterdichtheid en dikte of dunheid.

Uw persoonlijke voorkeur speelt een belangrijke rol bij de keuze van dit product. Sommige individuen verkiezen zachte, dikke en hoge matrassen, terwijl anderen de voorkeur geven aan een stevige slaapplaats die ook ademend is.

In de meeste gevallen gaat een matras gemiddeld vijf tot veertien jaar mee, afhankelijk van de kwaliteit, het materiaal en de manier waarop het product wordt verzorgd en beschermd gedurende de jaren. Bij maxmeubel zijn we er om u hierbij te assisteren. We hebben een assortiment aan matrassen, toppers, matrasbeschermers, molleton en hoezen beschikbaar voor uw matras.

Bij ons heeft u een brede selectie van producten gemaakt van diverse materialen, zoals katoen, veren of thermische toppers, die uw matras optimaal beschermen.

Welke soorten matrassen zijn er?

 • Combinatie materialen.
 • Pocketvering-matras.
 • Koudschuim-matras (HR-schuim)
 • Traagschuim.
 • PU-schuim.
 • Polyetherschuim of PE-schuim.
 • Comfortschuim.

Hoogwaardige matrastoppers en toppers voor een langdurige levensduur.

Binnen ons bedrijf staan duurzaamheid en comfort centraal. We leggen grote nadruk op het gebruik van hoogwaardige kwaliteit en zorgvuldig geselecteerde materialen in onze productselectie, zodat we alleen het beste kunnen bieden. Deze toewijding geldt ook voor onze matras toppers, toppers en hoezen.

Voor een optimale bescherming en ultiem slaapcomfort van uw matras, raden wij aan om te kiezen voor een matrastopper gemaakt van 100% katoen. Dit materiaal is afkomstig van biologische teelt en is gecertificeerd met het Oeko-Tex® label.

Het Oeko-Tex®-label garandeert een hoge standaard bij de verwerking van textiel gemaakt van biologisch geproduceerde natuurlijke vezels. Het staat ook voor de afwezigheid van schadelijke stoffen voor de gezondheid tijdens de productie van de producten.

Zoekt u een zachte matrastopper met een beetje hoogte? Probeer dan een matrasbeschermer van veren. Deze keuze van materiaal zorgt voor een bijzonder comfortabele en zachte ligervaring. Daarnaast biedt het ook stabiele ondersteuning om rugklachten te voorkomen. Bovendien is de kwaliteit van de matrastopper gegarandeerd met het Oeko-Tex® label.

Meest populaire afmetingen voor een topper of matras

 • topper matras 140×200
 • topper matras 160×200
 • topper matras 180×200
 • topper matras 180×210

Veel mensen zweten ook ‘s nachts en hebben daarom temperatuurregulerende bedaccessoires nodig.

Onze matrastoppers met thermische eigenschappen reageren op variaties in de lichaamstemperatuur, slaan warmte op en geven deze vrij wanneer de lichaamstemperatuur daalt. Hierdoor is de matrasbeschermer ademend en voorkomt het transpiratie.

Neem een kijkje naar de diverse selectie van matrassen en toppers, en vergeet niet om ook het overige assortiment van maxmeubel te bekijken. Nadat je de perfecte matras en bijbehorende matrasbeschermer hebt gekozen voor maximale bescherming en comfort, heb je nog beddengoed nodig, zoals hoeslakens, dekbedden en dekbedovertrekken. Bij maxmeubel vind je alles wat je nodig hebt!

topper matras 180×200 topper matras 160×200 topper matras 140×200

beste topper matras
image