Matrassen en toppers

Wil je een nieuw matras gaan kopen inclusief matrastopper of topdekmatras?

matrassen

Alle matrassen

Click me!
pocketvering matrassen

Pocketvering matrassen

Click me!
latex matras 1

latex matras

Click me!
toppers

Toppers

Click me!

Matrassen en toppers bij maxmeubel

Goed slapen begint bij een goed matras en als aanvulling een topper.

Bescherming van de hoogste kwaliteit

Een perfecte slaapsituatie is onontbeerlijk om elke dag vol kracht en energie aan een nieuwe dag te beginnen. De slaapkamer en de inrichting ervan moeten daarom met grote zorg worden ontworpen en de meubels en bedaccessoires moeten worden voorzien van producten van de hoogste kwaliteit.

Denk dus goed na over welke aankopen voor u echt zin hebben. Een essentieel, maar soms wat duur product zijn matrassen. De matras is de basis in het bed die de slaap beïnvloedt door kwaliteiten als zacht of stevig, ademend tegen zweten, waterdicht en dik of dun.

De keuze van dit product hangt dus in grote mate af van uw persoonlijke voorkeur. Sommige mensen geven de voorkeur aan matrassen die bijzonder zacht zijn, maar ook dik en hoog, anderen geven de voorkeur aan een stevige slaapplaats die ook ademend is.

Over het algemeen heeft een matras een levensduur van vijf tot veertien jaar, afhankelijk van de kwaliteit, het materiaal en de verzorging of bescherming van het product in de loop der jaren. Bij maxmeubel zijn we er om u juist hiermee te helpen en bieden we matrassen en toppers, matrasbeschermers, topper, molleton en hoezen voor uw matras.

Bij ons vindt u een ruime keuze aan producten van verschillende materialen, zoals katoen, veren of thermische toppers, die uw matras perfect beschermen.

Welke soorten matrassen zijn er?
 • Combinatie materialen.
 • Pocketvering-matras.
 • Koudschuim-matras (HR-schuim)
 • Traagschuim.
 • PU-schuim.
 • Polyetherschuim of PE-schuim.
 • Comfortschuim.

Matras toppers en toppers van hoge kwaliteit voor een lange levensduur.

Duurzaamheid en comfort zijn erg belangrijk in ons bedrijf. Wij hechten bijzonder veel belang aan de beste kwaliteit en geselecteerde materialen in onze productselectie om u alleen het beste te bieden. Ook voor onze matras toppers, toppers en hoezen houden wij ons aan deze resolutie.

Wij adviseren een 100% katoenen matras topper voor een perfecte bescherming van uw matras en volledig slaapgenot voor u. Het materiaal is biologisch geteeld en gecertificeerd met het Oeko-Tex® label.

Kwaliteitskeurmerken die een hoge standaard garanderen bij de verwerking van textiel dat gemaakt is van biologisch geproduceerde natuurlijke vezels en die staan voor de afwezigheid van stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid bij de vervaardiging van de producten (Oeko-Tex®-label).

Bent u op zoek naar een matras topper die zacht is en comfort biedt met een beetje hoogte? Wat dacht je van een matrasbeschermer gemaakt van veren. Deze materiaalkeuze voor de topper garandeert een bijzonder zacht liggevoel en een hoog slaapcomfort. U creëert ook een stabiele steun die rugklachten kan voorkomen. Ook hier wordt de kwaliteit van de matras-topper gegarandeerd door het Oeko-Tex® label.

Meest bestelde maten topper

 • topper matras 140×200
 • topper matras 160×200
 • topper matras 180×200
 • topper matras 180×210

Veel mensen zweten ook ‘s nachts en hebben daarom temperatuurregulerende bedaccessoires nodig.

Onze thermische matras toppers reageren op veranderingen in lichaamstemperatuur, slaan warmte op en geven die weer af als de lichaamstemperatuur daalt. De matrasbeschermer is dus ademend en voorkomt zweten.

Deze eigenschappen zorgen voor een rustgevende slaap tot in de ochtenduren. Alle matrasbeschermers en onderleggers zijn voorzien van elastiek op de 4 hoeken om de beschermers gemakkelijk aan de matrassen te kunnen bevestigen en hebben een golvend, zeshoekig of vierkant quilt. Met de juiste hardheid en het juiste materiaal voor uw topper staat niets een mooie droom en slaapcomfort meer in de weg.

Blader door het assortiment van verschillende matrassen en toppers en bekijk ook de rest van maxmeubel assortiment, want nadat u de perfecte matras en de bijbehorende matrasbeschermer voor maximale bescherming en comfort hebt gekozen, heeft u nog beddengoed nodig. zoals hoeslakens, dekbedden en dekbedovertrekken. U vindt alles wat uw hartje begeert bij maxmeubel

beste topper matras, beter bed topper,  

 

 

130.00
155.00

Matrassen

Matras Dalia

279.00

Matrassen

Matras Fantasia

230.00

Matrassen

Matras Boss

399.00
Aanbieding!

Matrassen

Matras Rosa

299.00
599.00
559.00
Matrassen en toppers
Matrassen en toppers