Matras Rubin

Matras Rubin (pocketvering)

399.00

onze service

  • Gratis verzending
  • Thuisbezorgd op een dag naar keuze
  • Betaal zoals je wilt, vooraf of achteraf
  • 1 jaar garantie via Pretameubler
  • 100 dagen bedenktijd
  • 2 jaar garantie

Matras Rubin (pocketvering)

Het matras Rubin Denver is 22 cm dik en verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Dit is een dubbelzijdig springschuimmatras. De vorm van de pocketveren zorgt voor een goede ondersteuning en stabiliteit. Dit komt omdat ze onafhankelijk van elkaar buigen, wat betekent dat ze alleen werken op de plaats waar er druk is. Dit zorgt voor een juiste aanpassing van het matras aan jouw lichaam. De hoes heeft handgrepen die erg handig zijn bij het omdraaien van het matras.

Pocketveringmatrassen zijn over het algemeen stevige matrassen voor mensen die het snel warm hebben en geen gewrichtsklachten hebben. Het gewicht van de persoon wordt over de matras verdeeld. Hierdoor wordt een goede lighouding bevorderd. Bij dit matras keren de veren na normale belasting in hun oorspronkelijke vorm terug, in plaats van dat ze vervormen. Op schouder- en heuphoogte is dit matras zachter geveerd zodat de matras daar meer ruimte maakt en het lichaam als geheel gelijkmatiger ondersteund wordt.

Op deze manier wordt het mogelijk de wervelkolom rechter te houden bij het slapen op de zij. Pocketveringmatrassen zijn ook geschikt voor verstelbare bodems. Bekijk ook onze bedden en boxsprings om jouw slaapcomfort compleet te maken.

Aanbieding!

SALONTAFELS

Salontafel Rome

498.00
Aanbieding!
719.00
Aanbieding!
869.99
Aanbieding!

Geen categorie

Bijzettafel Matilda

269.00
Aanbieding!
1,099.00
Aanbieding!

DRESSOIRS

Dressoir Lucius

519.00
Aanbieding!

ACCESSOIRES

Radarklok Carmen

119.95
Aanbieding!

SALONTAFELS

Salontafel Britt

249.00
Aanbieding!

Boxsprings

Boxspring Bergen

629.30
Aanbieding!

Hanglampen

Hanglamp Kanesha

131.78
Aanbieding!

Wandklokken

Wandklok Arabic

42.50
Aanbieding!

Zitbanken

2-Zitsbank Pria

675.00