Matras Acapulco

Matras Acapulco

330.00

onze service

  • Gratis verzending
  • Thuisbezorgd op een dag naar keuze
  • Betaal zoals je wilt, vooraf of achteraf
  • 1 jaar garantie via Pretameubler
  • 100 dagen bedenktijd
  • 2 jaar garantie

Matras Acapulco

Wil je luxe in je slaapkamer, maar ook een ultiem slaapcomfort, ga dan voor het Matras Acapulco multipocket-matras. Zorg naast een praktisch of mooi interieur ook voor de kwaliteit van de matras waarop je elke nacht rust. Multipocket-matrassen worden exclusief genoemd en dat is niet zonder reden. Modellen van dit type zijn gemaakt op basis van geavanceerde technologie, wat betekent dat het niveau van comfort heel hoog ligt.

Het systeem met meerdere vakken, bestaande uit een groter aantal duurzame veren in individuele vakken, is versterkt met twee lagen vilt op de bovenste en onderste delen van de veren. De onderkant van de Acapulco-matras is uitgerust met een extra 2 cm dikke latexlaag, terwijl de bovenkant van het model is gemaakt van flexibel HR-schuim dat zich onderscheidt door een extreem goede flexibiliteit en duurzaamheid.

Het Acapulco-model is uitgerust met een hoes waarmee je de matras schoon kunt houden. Dankzij het gebruik van een groot aantal veren past het hoogwaardige matras zich perfect aan het lichaam aan en ondersteunt het op de juiste manier, waardoor een juiste houding wordt behouden en de wervelkolom wordt ontlast. De hoge elasticiteit van het matras gaat vervorming tegen, waardoor dit matras maximale comfort zal garanderen. Neem ook eens een kijkje bij onze collectie bedden, om jouw slaapcomfort compleet te maken.

Aanbieding!

Eetkamerstoelen

Eetkamerstoel Cielo

134.00
Aanbieding!

Bed frames

Bed Borba

239.00
Aanbieding!
1,299.00
Aanbieding!
995.00
Aanbieding!

DRESSOIRS

Dressoir Lucius

519.00
Aanbieding!
Aanbieding!
999.00
Aanbieding!
199.00
Aanbieding!
1,489.00
Aanbieding!

SALONTAFELS

Salontafel Rome

498.00
Aanbieding!

ACCESSOIRES

Radarklok Carmen

119.95
Aanbieding!