Industriële cognac”Bra’ Eetkamerstoel – 46 cm zithoogte

323.00

Industriële cognac”Bra’ Eetkamerstoel – 46 cm zithoogte

Artikelnummer: 8719274615835 Categorie:

Industriële cognac”Bra’ Eetkamerstoel – 46 cm zithoogte

De industriële eetkamerstoel Bruut kan gecombineerd worden in elk interieur. Het robuuste frame geeft de stoel karakter. De zitting kenmerkt zich door de horizontale stiksels. De eetkamerstoel is bekleed met stof. Dit materiaal heeft een warme uitstraling. Het materiaal is opgebouwd uit kunstvezels. Gemakkelijk in onderhoud, sterk, slijt- en kleurvast en dun van structuur waardoor de producten erg zacht zijn.
De stoel heeft een robuust frame met een stevige uitstraling. Het frame is vervaardigd uit zwart gepoedercoat metaal. De kunststof vloerbeschermers zijn toegevoegd voor de bescherming van de vloer. Voor een tegelvloer adviseren wij viltjes onder de vloerbeschermers te plakken.

De montage van dit product zal ongeveer acht minuten in beslag nemen. Door middel van vier schroeven kan de zitting aan het frame bevestigd worden.

Dit model is verkrijgbaar in de kleuren: cognac en bruin. De eetkamerstoel is tevens beschikbaar in een variant met een bekleding van PU kunstleder. Deze variant is verkrijgbaar in de kleuren: cognac, zwart, bruin, grijs en groen.