Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Eettafels

Eettafel Adita

160.00
275.00
299.00
305.00

Eettafels

Eettafel Eva

499.00

Eettafels

Eettafel Rambo

525.00

Eettafels

Eettafel Samir

545.00

Eettafels

Eettafel Stone

595.00
Aanbieding!

Eettafels

Eettafel Mango

650.30
Aanbieding!
719.00
Aanbieding!
739.99

EETKAMER- EN WOONKAMERTAFELS

Uitschuifbare eettafels, design en functionaliteit in één ruimte

Soms zitten we met een niet al te grote eetkamerruimte, maar u nodigt graag vrienden en familie uit en u wilt dat ze allemaal aan dezelfde tafel passen. Geen nood! Bij Maxmeubels hebben we de oplossing, uitschuifbare tafels om ruimte en ruimtelijkheid te winnen in uw woonkamer en deze uit te breiden als er gasten komen! Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat u de ideale eettafel heeft voor elke gelegenheid. De eettafel is het middelpunt van een goede woonkamer. Daarom is het zo belangrijk om een ontwerp te vinden dat bij uw smaak past en zo praktisch mogelijk is. Bij Maxmeubel hebben we eettafels met de meest opvallende en elegante modellen op de markt. Op onze website kunt u kiezen uit een groot aantal modellen, allemaal modern en grensverleggend, zodat u uw woonkamer de toets kunt geven waarnaar u op zoek was met uw ideale houten eettafel.

Eettafels met een vernieuwende stijl

De nieuwste trends zijn die van witte woonkamermeubelen, die licht en rust in huis brengen. Daarom hebben wij, om u een volledig gecombineerde woonkamer te geven, uitschuifbare witte eettafels, of als u meer van traditioneel design houdt, hebben wij ook andere antieke eettafels met golvende of rustieke poten. Kent u nog andere trends die u graag zou willen volgen? Ons ruime assortiment aan eettafels betekent dat u toegang heeft tot uw droomontwerp door gewoon door onze online winkel te bladeren. Koop die ronde eettafels, of die rechthoekige houten eettafels met een versleten effect. Houten eettafels zijn niet uw stijl? Geen zorgen! Bij Maxmeubels hebben we ook een grote verscheidenheid aan ontwerpen in glazen eettafels.

Inklapbare eettafels, een must-have ontwerp

Heeft u weinig ruimte maar wilt u geen afstand doen van een goed ontwerp? Bij Muebles La Fábrica hebben we de beste ontwerpen in glazen eettafels of inklapbare eettafels. Makkelijk te gebruiken, met een groot nut en je kunt het oppakken als je de ruimte nodig hebt voor andere dingen. Tegenwoordig staan ze als een van de eettafels in onze top must-haves. Wat zouden we zonder ze moeten? Bij Maxmeubels bieden wij u de beste waar voor uw geld met een grote verscheidenheid aan meubelen voor uw huis.