Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

DRESSOIRS

Als u uw woonkamer wilt inrichten en tegelijkertijd op zoek bent naar een idee om hem netjes te houden, kijk dan eens naar onze selectie dressoirs.

Dit veelzijdige meubelstuk is perfect om er decoratieve elementen zoals bloemen, vazen of foto’s op te plaatsen, terwijl u het gebruikt om dat speciale serviesgoed te beschermen of gewoon om er alles in te bewaren wat u niet wilt storen wanneer u uw gasten ontvangt.

Maxmeubel dressoirs

Bij maxmeubel hebben we bedacht dat een meubel als dit uw beste bondgenoot kan worden bij het inrichten van uw slaapkamer of woonkamer. Daarom hebben wij voor u bijzondere meubelen in verschillende stijlen geselecteerd, zodat u het goed voor elkaar krijgt. Bent u op zoek naar een dressoir met inhoud, maar niet overdreven hoog? Wij bevelen het max kast model aan vanwege de hoge kwaliteit van het hout en het exclusieve ontwerp.

Moderne hoge dressoirs

Als u op zoek bent naar een hoger model met een meer verticale indeling, is het max kast hoog-model perfect. Gesloten maar met een lichte structuur, is het ook een zeer goede optie voor uw slaapkamer.

Lage dressoirs

Kleine dressoirs zijn perfect als u ruimte wilt besparen en toch een speciaal hoekje in uw huis wilt creëren. Het model Anouk is bijvoorbeeld ideaal om er stillevens op te maken.

Om ruimte te besparen en kamers met meer persoonlijkheid te creëren, zijn aan de muur gemonteerde dressoirs zoals de Lanna een geweldig alternatief. Een tafellamp, een foto en een plant erop zijn voldoende om een kamer volledig te veranderen.

 

DRESSOIRS

Dressoir Adita

260.00

DRESSOIRS

Dressoir Berg

290.00
Aanbieding!

DRESSOIRS

Dressoir Tess

414.99
429.00

DRESSOIRS

Dressoir Devine

450.00
Aanbieding!

DRESSOIRS

Dressoir Lucius

519.00
Aanbieding!

DRESSOIRS

Dressoir Eva

559.00
Aanbieding!

DRESSOIRS

Dressoir Dublin

639.00
Aanbieding!

DRESSOIRS

Dressoir Lulu

675.00
Aanbieding!
699.00
Aanbieding!
759.00
799.00