Creëer het perfecte thuiskantoor eenvoudige ideeën voor thuis.

Creëer het perfecte thuiskantoor

Eenvoudige ideeën om het perfecte thuiskantoor te creëren

Creëer het perfecte thuiskantoor. Werken of studeren vanuit huis kwam voor de meesten van ons als een verrassing, en we zijn misschien niet uitgerust met de juiste meubels om onze huizen in staat te stellen de taken uit te voeren. Aangezien binnen blijven het nieuwe uitgaan is, zijn hier enkele out of the box oplossingen voor het creëren van uw eigen conventionele en onconventionele werkruimtes om u op gang te brengen.

Creeer het perfecte thuiskantoor2
Creëer het perfecte thuiskantoor

Kantoor met een ergonomisch bureau & stoel

Voor een ideale kantooropstelling is het juiste bureau en de juiste stoel met ergonomische kenmerken en een positieve omgeving essentieel om uw werkdag soepel te laten verlopen.

Hier zijn enkele tips die u helpen om uw ruimte goed in te richten:

  • Positionering van de studeerkamer – Zorg ervoor dat u uw bureau tegen een muur plaatst in plaats van naar buiten te kijken naar alle mogelijke afleidingen die uw aandacht kunnen afleiden van uw doelen.
  • Zet de juiste verlichting op – Kies een plek in de buurt van een raam met voldoende natuurlijk licht. Daglicht brengt warmte en vitaliteit in een kamer en zorgt ervoor dat u zich energiek voelt. Als u extra bovenlicht nodig heeft, gebruik dan een vloerlamp of tafellamp voor een goed verlicht bureau.
  • Als u veel videogesprekken gaat voeren, kies dan een gewone muur die niet te veel afleidt en een goede achtergrond vormt. Om harde schaduwen, schitteringen en reflecties te vermijden, moet u tegenover een lichtbron gaan zitten zodat uw gezicht goed verlicht en duidelijk zichtbaar is.
  • Vermijd afleiding door het juiste decor te gebruiken – Het decor binnen uw gezichtsveld mag u niet afleiden en breng uw aandacht terug naar de taken die voor handen zijn.
  • Voeg een beetje groen toe om uw stemming, productiviteit en creativiteit te stimuleren. Planten kunnen uw omgeving rustig en levendig maken
  • Ergonomische stoelen zijn stoelen die verstelbaar zijn. Iedereen kan ze aanpassen aan zijn of haar lichaam. Zithoogte, stoelleuning, armleggers, zitdiepte, ieder mens is uniek en de stoel moet in alle opzichten aan te passen zijn aan de gebruiker. 
Creëer het perfecte thuiskantoor
Creëer het perfecte thuiskantoor

Verborgen desk

Als de vierkante meters van uw huis beperkt zijn, kunt u overwegen om een strakke en compacte drop-front desk te gebruiken.
Hierdoor kunt u ook snel van de werkmodus naar de thuismodus springen en hebt u het gevoel dat u niet meer aan het werk bent als u de hele dag door stopt met werken.
Voeg zwevende planken toe die u extra opslagruimte geven met behoud van een minimaal en schoon uiterlijk. Wandkasten snijden niet in uw werkruimte, maar bieden toch de schapruimte die u nodig heeft.

Creëer het perfecte thuiskantoor samenwerking

Als je thuis geen werkplek hebt, is dit de op één na beste oplossing.
Uw eettafel wordt meteen een kantoor met de toevoeging van een verfijnde ergonomische stoel in hoogte verstelbaar die u in staat stelt om deze te synchroniseren met de hoogte van uw bureau. Een comfortabele stoel met een rugleuning, armleuningen en lendensteun zorgt ervoor dat u niet in een gecompromitteerde positie zit en zonder vermoeidheid lange uren kunt zitten.

Creëer het perfecte thuiskantoor
Creëer het perfecte thuiskantoor

Bureau op wielen

Verschuift ruimte om elke ruimte in te passen Zet een klein deel van uw huis om in uw kantoor met een studeeromgeving die gemakkelijk kan worden uitgerold wanneer dat nodig is en kan worden opgevouwen en opgeborgen wanneer het niet in gebruik is. Gebruik een verplaatsbaar bureau en een stoel met wielen die gemakkelijk in en uit elke ruimte kunnen worden verplaatst..

De ultieme opslagcompagnon

Voor een overzichtelijk werkblad gebruikt u een combinatie van een vitrinekast & een bureau met veel opbergruimte. Gestructureerde opslag zal helpen om van uw werkplek een gemakkelijke plaats om te werken te maken en de ruimte te maximaliseren.
De juiste mix van open & gesloten opbergruimte stelt u in staat om uw fotolijsten, curiosa & werkbenodigdheden in de open kasten te rangschikken, terwijl de echte rommel van de kabels & draden veilig uit het zicht is in de lades.

Creëer het perfecte thuiskantoor
Creëer het perfecte thuiskantoor

Uw beweeglijke werk vriend

De droom van een multitasker komt uit.
Gebruik een draagbare tafel die met u mee rolt & maak een flexibele werkindeling. Als u zich verveelt om op één plek te zitten of als u wilt werken terwijl uw favoriete show op de achtergrond loopt, verplaats dan uw werkplek met u mee.

Creeer het perfecte thuiskantoor13
Creëer het perfecte thuiskantoor

Zijn & haar thuiskantoor

Creëer een comfortabele, gedeelde en thuis-werkruimte.
Na de recente verschuiving in de werkstijl, zal het investeren in een werkruimte u helpen op een lange manier als het werken vanuit huis een deel van ons leven is geworden, omdat we face-to-face interacties vermijden.

Als u een nieuw huis opzet en niet zeker weet wat u met een extra kamer moet doen, stel dan een werkruimte in voor uw partner & uzelf die zorgt voor uw werkbehoeften, virtuele vergaderingen en opslag voor kantoorbenodigdheden. Stel een gezellige ruimte in waar beide personen zich kunnen concentreren en georganiseerd kunnen blijven met behoud van de balans tussen werk en privé.

Creeer het perfecte thuiskantoor9
Creëer het perfecte thuiskantoor

Krijg een zitplaats-update

Omdat we allemaal thuis zijn, zijn onze woonkamers de nieuwe speeltuin voor het gezin. De salontafel wordt soms de eettafel of de studeertafel voor de kinderen.
Overweeg om gebruik te maken van genestelde krukken en tafels die multifunctioneel zijn & dienen als extra zitplaatsen zonder dat u in uw ruimte hoeft te eten en uw woonkamer netjes houdt. Gebruik in plaats van één grote salontafel een salontafel met kleinere krukken die gemakkelijk te verplaatsen zijn en extra ruimte bieden voor online lessen of een leuke spelletjesavond met het gezin.

Creeer het perfecte thuiskantoor3
Creëer het perfecte thuiskantoor

Leuke Studiezone voor kinderen

Alles in één!
De jongeren studeren thuis en volgen online lessen. Het hebben van een onafhankelijke zone voor de kleintjes is een must, zodat ze het druk hebben in hun ruimte, terwijl je wat klusjes afmaakt.
Een overzichtelijke werkruimte zal de kinderen helpen efficiënter te werken en ervoor zorgen dat alles wat ze nodig hebben binnen handbereik is, zodat ze niet ontsporen wanneer ze op zoek moeten gaan naar iets. Gebruik een studiebureau met een overvloed aan opbergruimte die plaats kan bieden aan alles van belangrijke notitieboeken, kunstvoorwerpen en kantoorbenodigdheden.

Voeg een comfortabele & leuke bureaustoel met verstelbare zithoogte toe zodat je kindje er nooit overheen komt.

Creëer het perfecte thuiskantoor
Creëer het perfecte thuiskantoor

Vanuit bed werken

Als u graag werkt vanuit het comfort van uw bed, overweeg dan een slim bed dat u helpt ervoor te zorgen dat uw werkplek gunstig gelegen is in de buurt van een stopcontact en USB-poorten voor nachtwerk en het opladen.
Terwijl uw partner misschien wel wil dommelen en u nog wat werk moet afmaken, kan het ingebouwde LED-lampje u komen redden.

Creeer het perfecte thuiskantoor6
Creëer het perfecte thuiskantoor

Werken vanuit uw woonkamer

Sommigen van ons hebben niet de luxe om een speciaal thuiskantoor op te zetten.
Met eenvoudige upgrades kunnen we van onze woonkamer een oase van productiviteit maken. Gebruik een lendensteunkussen om er zeker van te zijn dat u tijdens het werk niet in uw bank zit en er niet in wegzakt.
Een salontafel die desgewenst kan worden omgevormd tot een laptoptafel zorgt ervoor dat er geen extra meubilair of rommel in uw woonkamer staat.

De aanpassing aan virtuele vergaderingen, het plannen op afstand en het gefocust blijven is voor de meesten van ons een uitdaging geweest. Het kan nog moeilijker zijn om thuis te werken zonder een speciale werkruimte.
Investeer in enkele kleine upgrades die uw huis in een constructieve zone veranderen zonder veel ruimte in uw huis in te nemen of uw huidige opstelling te verstoren. Blijf productief en blijf veilig.

Creeer het perfecte thuiskantoor12
Creëer het perfecte thuiskantoor

Heerlijk in de tuin

Natuurlijk de tuin is ook een goede plek voor een thuis kantoor.

Creëer het perfecte thuiskantoor
Creëer het perfecte thuiskantoor