Toont alle 2 resultaten

Aanbieding!

BOEKENKASTEN

Boekenkast Sophia

189.00
Aanbieding!

BOEKENKASTEN

Wandrek Emery

399.00

BOEKENKASTEN EN REKKEN

Boekenkasten en boekenplank zijn een zeer belangrijk soort hulpmeubilair op functioneel niveau in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in een kantoor. Maar ook op decoratief niveau hebben ze veel te zeggen. In feite bieden onze verschillende meubelcollecties (Deens, Natuur, Marine, enz.) u verschillende modellen houten planken voor alle smaken en stijlen, zodat u uw boeken of andere voorwerpen die u altijd bij de hand moet hebben, kunt bewaren.

Boekenplanken en boekenkasten vervullen een dubbele functie in huis of op kantoor: enerzijds zijn ze van vitaal belang om onze collectie boeken, dossiers of albums, maar ook fotolijsten, decoratieve figuren en zelfs trofeeën netjes op te bergen. Anderzijds geven zij een grote toegevoegde waarde aan de woonkamer, de slaapkamer of het kantoor op decoratief niveau, waarbij zij op een natuurlijke en discrete manier in de omgeving worden geïntegreerd, met het juiste punt van opvallendheid.

Soorten boekenplanken, kies uw stijl

Voor wie van lezen houdt, is een plaats om al zijn kostbare verhalen te bewaren een must. Je hoeft geen boekenliefhebber te zijn om een nieuwe boekenkast of boekenplank in je huis te hebben. Vandaag de dag zijn ze een fundamenteel element geworden dat in elk huis aanwezig is. Daarom moet u uit de eerste hand weten wat de voordelen zijn van het plaatsen van een nieuwe boekenplank in uw kamer of woonkamer.

Vaak laten we deze keuze naar de achtergrond verdwijnen, in de overtuiging dat andere meubelstukken belangrijker zijn. Dit is een ernstige vergissing.

Hier tonen wij u het oneindig aantal functies die aan een meubelstuk met deze kenmerken kunnen worden gegeven, alsmede de soorten planken die er bestaan. Kies uw stijl uit de grote selectie die wij u in dit eerste bericht van de maand juni zullen presenteren.

De planken kunnen het uitzicht van een kamer volledig veranderen, of gewoon aanvullen, dus moeten we ze zorgvuldig kiezen zodat ze niet botsen of een nieuwe toets aan het huis geven. Neem de inrichting van uw huis nooit als vanzelfsprekend aan, u zou een stijl kunnen overbrengen die helemaal niet bij u past. Als u een van diegenen bent die zich zorgen maken over het kiezen van een goede huidige plank die past bij uw smaak en behoeften, zult u hier alles ontdekken wat u moet weten om het meeste te halen uit een meubelstuk dat zo gewoon is als dit:

Maxmeubel heeft een gevarieerd aanbod aan boekenkasten

Onze gevarieerde collecties bieden u allerlei soorten houten planken en boekenkasten voor alle smaken, met verschillende vormen en kleuren. Zo kunt u kiezen tussen hoge en slanke staande boekenkasten, kleine boekenkasten die ontworpen zijn om aan de muur te worden gehangen of lage boekenkasten.

Een boekenkast kan bijvoorbeeld in de woonkamer, in een gang of in een slaapkamer worden geplaatst. Hout in al zijn variëteiten is het meest gebruikelijke materiaal voor de productie ervan, hoewel ze ook van metaal of PVC kunnen worden gemaakt. Afhankelijk van hun ontwerp, kleur en afwerking kunnen boekenkasten aan allerlei decoratieve stijlen worden aangepast. Ze zijn er ook in verschillende maten: van grote meubelstukken die een hele wand in beslag kunnen nemen tot kleinere boekenkasten waarin een kleine selectie boeken kan worden geplaatst zonder al te veel plaats in te nemen in de kamer.

Over het algemeen worden boekenkasten gemaakt van hout, hoewel de typologie van hout een eindeloos aantal variëteiten biedt: mindihout, teakhout, acaciahout, enz. Ze kunnen ook worden gemaakt van dik glas of gelakt MDF.

Boekenkasten zijn meubelstukken die ontworpen zijn om boeken, encyclopedieën, gidsen, enz. op een esthetisch aangename en opgeruimde manier op te bergen, waarbij ze in het zicht blijven zodat ze kunnen worden gebruikt wanneer dat nodig is. Daarom zijn het meestal hoge en open stukken, die ons in staat stellen gemakkelijk bij de boeken erin te komen. Bovendien hebben ze verschillende rekken die helpen om de boeken te verdelen per thema, auteur, tijdperk of elk ander criterium dat u geschikt lijkt.

Vaak gezochte woorden..

boekenkast op maat
boekenkast kinderkamer
boekenkast met deuren
boekenkast industrieel
boekenkast kopen
boekenkast wit
boekenkast zwart
goedkope boekenkasten
lage boekenkasten
mooie boekenkasten
antieke boekenkasten