Enig resultaat

Aanbieding!

BIJZETTAFELS

Bijzettafel Rondo

99.00

BIJZETTAFELS

Als u graag zorgt voor de decoratie van uw huis of als u graag een hoekje hebt waar u uw sleutels of portefeuille kunt achterlaten als u thuiskomt, is een bijzettafeltje perfect voor u. U kunt bijzettafeltjes vinden in hout, glas of met zeer originele bovenbladen. Kies er een die het best bij uw stijl past en vul dat hoekje van uw woonkamer met leven.

Een wereld van mogelijkheden ligt binnen handbereik met een salontafel voor op de bank of in de woonkamer. Het is een stuk dat veel persoonlijkheid geeft aan uw woonkamer en tegelijkertijd zeer praktisch is voor uw dagelijks leven.

Kleine bijzettafeltjes

Als je niet veel ruimte hebt in je woonkamer en de salontafel niet genoeg is, zijn kleine bijzettafeltjes een zeer goede optie, omdat je de ene in de andere kunt zetten als je je hele woonkamer beschikbaar wilt hebben en ze kunt scheiden om bezoekers te ontvangen en samen een aperitiefje te drinken, je kunt ze zelfs gebruiken als nachtkastjes in je slaapkamer.

Houten bijzettafels

Het introduceren van natuurlijke materialen in de woonkamer zorgt voor frisheid en originaliteit. Volg de Scandinavische trend en combineer hout en lichte kleuren in uw meubilair om lichte ruimtes te krijgen die rust uitstralen.

Kiest u daarentegen voor een meer moderne of industriële stijl, dan passen metalen bijzettafels het beste in uw woonkamer. Ze zullen een sobere, schone en zeer trendy look geven. Bekijk onze sofa bijzettafels om uw woonkamer compleet te maken.

Een tweede bijzettafels voor uw kantoor

In uw kantoor of studeerkamer kunnen bijzettafeltjes heel praktisch zijn. U kunt uw bezoekers verwelkomen met een kopje koffie of zelfs gebruiken om de belangrijkste documenten achter te laten die u nodig hebt voor de volgende dag.

Bovendien kunt u het inrichten zoals u wilt en zo werken in een omgeving waarin u zich veel comfortabeler voelt terwijl u werkt.

Of u nu een liefhebber bent van kleine details en met kleine elementen wilt decoreren of als u een functionele ruimte zoekt om uw koffie, een boek of de huissleutels bij de hand te hebben, een bijzettafel is de perfecte metgezel. Van een kleine design salontafel tot op maat gemaakte bijzettafels voor elke kamer in uw huis. Vind de nieuwste bijzettafels voor uw huis bij maxmeubel en vind uw favoriete plekjes opnieuw uit.