Toont alle 3 resultaten

ACCESSOIRES

Barkast Hud

360.00
429.00
Aanbieding!
665.00

BARTAFELS

Grote verscheidenheid aan bartafels online aan de beste prijzen. Tafels voor bar, tafels voor woonkamer of keuken en nog veel meer tegen de beste prijzen.

Het is zeer belangrijk dat de bartafels in overeenstemming zijn met de stijl van de plaats en voldoen aan de behoeften van het etablissement, zodat de klant zich op een comfortabele en behaaglijke plaats bevindt. Bij maxmeubel vindt u een grote verscheidenheid aan tafels. In elke afdeling vindt u een ruime keuze aan artikelen van verschillende modellen, afmetingen, materialen en vormen, zodat u altijd de oplossing vindt voor wat u nodig hebt.

Soorten bartafels

Centrale statafels
Bar- of restauranttafels moeten zo praktisch mogelijk zijn. Centrale statafels zijn een uitstekende oplossing om de ruimte in uw bar of restaurant optimaal te benutten, want ze bieden u het voordeel dat u de stoelen in de tafel kunt opbergen omdat geen poot u belet ze te plaatsen.

Stapelbare bartafels

Stapelbare tafels hebben vele voordelen binnen een bedrijf. In de eerste plaats zijn het cateringtafels die in een kleine ruimte kunnen worden opgeborgen en eruit kunnen worden gehaald naarmate het aantal klanten dat vereist. Bovendien zijn ze zeer gemakkelijk schoon te maken omdat u de ruimte vrij kunt laten van meubilair en een grondige schoonmaakbeurt kunt geven in de hele ruimte.

Tafels voor buiten

De buitentafels zijn vervaardigd met resistente en roestvrije materialen, zodat ze lang meegaan als de eerste dag. In onze winkel vindt u een ruime keuze aan buitenmaterialen van roestvrij staal, kunststof, glas of gefineerd hout behandeld voor buitengebruik.

Opklapbare bartafels

De klapbare cateringtafels zijn zeer comfortabel omdat ze gemaakt zijn van polypropyleen en zeer licht en gemakkelijk te vervoeren zijn. Al het horecameubilair kan gemakkelijk worden opgevouwen en neemt zeer weinig plaats in om het met het grootste comfort te kunnen vervoeren. Op die manier kunt u in hetzelfde voertuig alle tafels en stoelen kwijt die u voor het evenement nodig hebt.

Houten tafels

Houten tafels zijn een van de meest gevraagde soorten meubilair in restaurants, bars, cafés en hotels. Ontdek al onze houten tafels en vind de tafel die het beste bij uw behoeften past.

Metalen tafels

De metalen tafels zijn resistent en hebben een grote verscheidenheid aan modellen, ideaal voor het dagelijkse werk van de meest veeleisende horecabedrijven. Raadpleeg onze catalogus en bekijk de kwaliteit van onze metalen tafels voor de horeca.

Tafels voor binnen

Indoor tafels zijn geschikt voor afgesloten ruimtes. Tafels voor de horeca met een grote verscheidenheid aan dessins en kleuren, die wegens de materialen waarvan zij zijn gemaakt niet aan de elementen mogen worden blootgesteld. Kies het uwe uit onze uitgebreide catalogus

Terrastafels

De terrassen zijn erg in trek bij mensen om buiten te genieten van een drankje, een aperitief of een maaltijd. Daarom zijn terrastafels meestal gemaakt van resistente materialen, terwijl ze tegelijkertijd zeer gemakkelijk te verplaatsen zijn. In onze rubriek terrastafels vindt u een ruime keuze aan modellen.

Hoge tafels

Veel horecagelegenheden kiezen ervoor hoge tafels in hun meubilair op te nemen, omdat u dan op een veel nonchalantere manier een drankje kunt drinken en de beschikbare ruimte beter kunt benutten. Hoge tafels zijn ideaal om te combineren met krukjes.

Ontwerp tafels

Absoluut boeiende ontwerpen om uw bedrijf een speciaal karakter te geven. Kies uit onze prachtige selectie van design tafels en krijg de ambiance die u zoekt in uw pand.

Bezoek onze website en vind het meest geschikte type tafel voor uw bedrijf. Bij maxmeubel bieden wij u bartafels online aan tegen de beste prijzen op de markt en altijd met de hoogste kwaliteit. En als u niet vindt wat u zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en uw behoeften uit te leggen. Wij maken ook tafels op maat voor die gevallen waarin onze catalogus niet de tafel biedt die u zoekt.