Aanbieding!

BARKRUKKEN

| Barkruk Stilo

79.95
Aanbieding!

BARKRUKKEN

| Barkruk Amos

139.00
Aanbieding!
219.95

Barkrukken zijn weer helemaal trendy

Barkrukken zijn ontzettend multifunctioneel en worden met de dag populairder. Heb je een bartafel dan mag een set trendy barkrukken of barstoelen niet ontbreken.

Van landelijk tot industrieel, in de collectie van maxmeubel is voor elke smaak de juiste barkruk te vinden.

Haal de barsfeer in huis met een barstoel

Met barstoelen van maxmeubel maak je een gezellige afwisseling dan een normale eetkamer set. Er zijn div mogelijkheden in materialen en stijlen.

• Barkruk van massief hout, kunststof of metaal
• Barstoelen met en zonder stoelbekleding
• Barkruk met rugleuning en armleuning
• Barkruk met voetsteun of dwarsbalken als voetsteun

En veel barkrukken zijn in hoogte verstelbaar.

Barkrukken zijn functioneel én stijlvol

De barkruk zien we steeds vaker terug in het interieur maar ook in de tuin en op het terras. Barkrukken buiten niet zonder reden, want een barkruk zorgt voor een gezellige en open sfeer. Vooral in de (open) keuken worden barkrukken vaak gebruikt als aanvulling op het kookeiland of bargedeelte. Dit hoge zitgedeelte biedt een gezellige manier om aan te schuiven in de keuken.

Barkrukken keuken

Familie, vrienden of je partner nemen plaats, zodat je niet langer alleen in de keuken staat tijdens het koken. Zo past de barkruk bijvoorbeeld onder het kookeiland, maar ook aan de eettafel.

Naast verstelbare barkrukken, hebben wij barkrukken in verschillende maten, zo hebben we hoge, middel hoge, maar ook lage barkrukken. Daarentegen hebben wij ook draaibare barkrukken, zo worden verschillende ruimtes met elkaar.

Doordat sommige barkrukken stapelbaar zijn, zijn de barkrukken makkelijk op te bergen en te verplaatsen. Kortom voor ieder wat wils, of je nou een luxe, comfortabele, draaibare of verstelbare barkruk wil, maxmeubel heeft het!

Barkruk online kopen bij Maxmeubel?

Bij maxmeubel heeft u een ruim assortiment aan meubels van de beste kwaliteit voor een passende prijs. Doordat wij gebruik maken van div stijlen, materialen en maten, staan wij altijd voor alle wensen klaar, waardoor wij vinden wat bij jou en jouw huis past. Maxmeubel is een unieke online woonwinkel speelt in op jouw wensen en maakt deze ook waar!

Maxmeubel barkrukken
barkrukken outlet
barkrukken keuken
barkrukken buiten
barkrukken industrieel
barkrukken zwart
barkrukken hout
goedkope barkrukken
zwarte barkrukken
houten barkrukken
luxe barkrukken
verstelbare barkrukken